Zoeken
  • Renske van der Zeeuw

Meesterschap & CocreatieIn mijn vorige blog schreef ik over "De Geboorte van de Nieuwe Aarde" en hoe oude patronen en overtuigingen, gebaseerd op angst, nu sterk naar voren gebracht worden. Ze komen naar voren omdat ze opgelost willen worden. Omdat er geen plek meer voor ze is binnen het concept van de Nieuwe Aarde, zoals wij die voor ogen hebben.


De afgelopen week ging óók ik door een aantal oude angsten heen. Er kwam veel verdriet en boosheid naar boven. En door die angsten, en de emoties die daarmee gepaard gingen, de ruimte te geven, er te laten zijn (& vooral niet mee te gaan in oude denkpatronen, maar puur bij de angst en de emotie te blijven) ontstond er heling. En zo kwam ik tot een aantal prachtige inzichten.

Ik kwam er met name achter dat ik me nog op sommige gebieden door anderen & heersende omstandigheden laat leiden. En ik op dat moment niet volledig vanuit mijn innerlijke wijsheid fungeer, maar vanuit het gemak om volgzaam te zijn en geleid te worden. En dit heeft telkens weer het resultaat dat er in mij ook een lijden met een lange ij ontstaat. Ik ga dan niet ècht in mijn meesterschap staan.


Zo voelde ik mij in deze angst 'niet gehoord en niet gezien'. En ik voelde hier zóveel verdriet bij. Zóveel oude pijn. Door dat verdriet en die pijn te aanvaarden & het er te laten zijn, kwam ik erachter dat ik verdrietig was omdat ik mijzèlf nog niet altijd hoor en zie. En daardoor láát ik mijzelf ook nog niet altijd horen en zien. En ineens kwam er zo’n diep gevoel van eenheid en verbinding met Moeder Aarde. Want ik voelde ook haar pijn, om niet gehoord en gezien te worden. Ik voelde ook hoe zij nog niet volledig in haar meesterschap ging staan. Ik voelde míjn pijn, háár pijn en liet het toe.


Vervolgens maakte ik voor mijzelf het besluit om mijzelf vanaf de huidige datum volledig te horen en te zien èn mijzelf volledig te láten horen en te láten zien. Op het moment dat ik dit besluit nam voelde ik zoveel universele heling plaatsvinden! En toen ik er 's avonds een actie aan verbond en in een gesprek met mijn partner uiting gaf aan mijn innerlijke wijsheid, toen... toen vond de daadwerkelijke grote heling in mijzelf plaats. En ik wist dat er weer een groot stuk geheeld was in mijn eigen meesterschap en daarmee ook in het meesterschap van het geheel en Moeder Aarde.


Een nieuwe lente, een nieuwe aarde. Ik ga staan, ik ga mij niet langer onderwerpen, ik ben mijn eigen meester, ik ben krachtig en ik ben aangesloten! Moeder Aarde is nu in een soort reset-toestand geweest en de Nieuwe Aarde, die al her en der zichtbaar wordt, zal zich nu gaan vormen. Zij zal zich, als een meester, laten zien! En dan rijst bij mij de vraag: hoe wil ìk dat de Nieuwe Aarde eruit gaat zien? Want zoals ik iets kan helen voor het geheel, kan ik ook mee participeren voor het geheel. Net als jij!


Wij creëren alles zelf. Waar we onze adem aan geven, welke woorden we gebruiken, waar onze aandacht naar uitgaat: dàt is de wereld die we om onszelf heen zien. Willen we een rode auto gaan kopen, dan zien we ineens overal rode auto's rijden. Spreken we de wens uit om meer liefde in ons leven te zien, dan komt er prompt een knuffelend stelletje voorbij lopen. Wij hebben een ongelofelijk sterke manifestatiekracht!


Door ons te focussen op ziekte, conspiracy-theoriën, grote machthebbers met kwade ideeën, en andere negativiteit, creëren we daarmee ook zo'n wereld om ons heen! En dat zijn allemaal belevingen die ik níet voor ogen heb voor onze Nieuwe Aarde! En jij waarschijnlijk ook niet.


Als we onze aandacht, adem en gedachten geven aan mooie, fijne dingen, dingen waar we gelukkig van worden, vanuit ons hart, creëren we een wereld om ons heen, waarin we ons fijn voelen. Hoe wil jij dat ons leven eruit ziet? Hoe wil jij dat de Nieuwe Aarde eruit ziet? Laten we ons focussen op de wereld waar wij wèl in willen leven. Laten we een wereld creëren vanuit ons hart! Laten wij de Nieuwe Aarde cocreëren!


Op donderdag 26 Maart om 20:00 geef ik een gratis online Verlichting Sessie. In deze sessie wil ik samen met jou en anderen, en mèt onze gedachtekracht, de Nieuwe Aarde cocreëren, zoals wij willen dat ze eruit zal gaan zien! Want de gedachtekracht van één persoon is krachtig, maar gezamelijk wordt dit alleen nog maar sterker. Aan de hand van meditatie gaan we vanuit ons hart, in verbinding met Moeder Aarde, het Nieuwe creëren. Ik zou het heerlijk vinden om dit ook samen met jou te doen! Doe je mee? Je kan je hier aanmelden.

Voor nu wens ik je alle liefde, licht, moed, heling en positieve gedachten voor een fijn verblijf hier bij ons op Moeder Aarde, Gaia.


Namasté

Renske


  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Instagram - Black Circle