Zoeken
  • Renske van der Zeeuw

De Geboorte van de Nieuwe Aarde


We zitten met z'n allen midden in de overgang van een 3 dimensionale wereld, naar een 5 dimensionale werkelijkheid. In die 5e dimensie zullen we immer nog fungeren vanuit liefde en eenheidsbewustzijn!


Er zijn al heel wat mensen die de overgang naar de 5e dimensie hebben gemaakt en volledig vanuit liefde en eenheidsbesef leven en velen (!) staan al voor de deur. Uiteindelijk is de bedoeling dat geheel Moeder Aarde zal ascenderen naar de vijfde dimensie.


Om te kunnen overgaan naar een leven vanuit volledige liefde, is het nodig dat we oude patronen en overtuigingen los gaan laten. Patronen die niet meer passen in dit nieuwe leven, maar die hoorden bij de oude werkelijkheid, de oude dimensie. In ons geval, in deze tijd, in de overgang die wij nu maken met heel Moeder Aarde, gaat het om oude patronen en overtuigingen die gebaseerd zijn op angst. Vanuit angst leven is namelijk iets wat niet meer aanwezig zal zijn in de vijfde dimensie.


Om angst los te kunnen laten, zullen de overtuigingen en patronen die met angst te maken hebben zich nu heel duidelijk aanbieden. Ze willen gezien worden, omarmt worden met het nieuwe besef van liefde en vervolgens automatisch transformeren en verdwijnen. Dat klinkt simpel, maar een overgang van de ene dimensie naar de andere, gaat nooit zonder slag of stoot. Denk bijvoorbeeld aan de geboorte van een mens: een proces van 9 maanden waarin ze groeit en groeit, tot het oude jasje haar echt niet meer past en ze in de nieuwe werkelijkheid gedrukt wordt.


De overgang naar de nieuwe aarde gaat momenteel in sneltreinvaart. En daarom dient zich ontzettend veel oude angst aan om getransformeerd te kunnen worden, op wereldwijde schaal. Deze angst dwingt ons momenteel letterlijk (!) om naar binnen te keren! (Zoals ook een zwangere vrouw zich aan het einde van de negen maanden naar binnen keert, in haar cocon). En daar binnen, binnen in onszelf, zullen we dan ook de sleutel vinden van de deur naar de volgende dimensie. De sleutel ligt in ons hart! Dè plek waar de liefde ontspruit.


Eenmaal, met z'n allen aangekomen in de nieuwe werkelijkheid van de 5e dimensie, zullen we tijd nodig hebben om te wennen aan dit compleet nieuwe concept van waarheid. Een zeer kwetsbare, maar o zo vreugdevolle tijd breekt aan, met enkel nog maar verwondering, liefde & eenheidsbesef!


<3 Ik wens je een prachtige tijd, hier bij ons op Moeder Aarde. Met al mijn liefde, Renske Mysterieschool Nederland

  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Instagram - Black Circle